Σπ. Σταθούλης: Μονότονος και επικίνδυνος ο δρόμος που ακολουθεί ο κ. Μαγιάκης
Πολιτική

Σπ. Σταθούλης: Μονότονος και επικίνδυνος ο δρόμος που ακολουθεί ο κ. Μαγιάκης

«Μονότονος και επικίνδυνος ο δρόμος που ακολουθεί ο κ. Μαγιάκης» τονίζει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης, απαντώντας στον επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρη Μαγιάκη, σχετικά με τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Ακολουθεί η απάντηση του αντιδημάρχου:

Σπ. Σταθούλης: Μονότονος και επικίνδυνος ο δρόμος που ακολουθεί ο κ. Μαγιάκης

Μονότονα επανέρχεται ο κ. Μαγιάκης σε θέματα που έχουμε κατ’ επανάληψη αναφερθεί.

Τον ενημερώνω λοιπόν εκ νέου πως το ύψος των οφειλών που κληρονόμησε η διοίκηση Πατούλη το έτος 2007, από τη διοίκηση Τζανίκου, ανερχόταν στα 412.188.095 ευρώ, κι όχι στα 90.000.000 ευρώ, που αναληθώς αναφέρει για μία ακόμη φορά ο κ. Μαγιάκης στην ανακοίνωσή του.

Επίσης πρέπει να υπενθυμίσω στον κ. Μαγιάκη πως κατά τη διάρκεια της θητείας του Γ. Πατούλη, νοικοκυρεύτηκε ο Δήμος αποπληρώνοντας τις υποχρεώσεις προς τρίτους, μεγάλο μέρος από αυτά τα δάνεια διευθετήθηκε και σήμερα εξυπηρετείται κανονικά. 

Ειδικότερα, σχετικά με τα δανειακά βάρη ύψους περίπου 50 εκατ. ευρώ της ΑΘΜΟΝΟΝ και της ΔΕΑΔΑ, για τα οποία έχει γίνει πολλάκις αναφορά τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και σε δημόσιες παρεμβάσεις, βρίσκονται σε φάση διαπραγμάτευσης και σύντομα η διοίκηση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Ο κ. Μαγιάκης, αν θέλει να κάνει καλό στο Μαρούσι, θα πρέπει να σταματήσει να σπέρνει αναληθή στοιχεία ειδικά σε μία φάση που ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου δίνει μάχη για να απαλλάξει τον Δήμο και τους δημότες για τραγικά λάθη που αφορούν σε περιόδους πριν το 2007.

Τον καλούμε να συστρατευτεί με το συμφέρον του Αμαρουσίου αντί να ακολουθεί τον στείρο, επικίνδυνο, αντιπολιτευτικό δρόμο με ψέματα και συκοφαντίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet