Συνάντηση Γιώργου Πατούλη με τον δήμαρχο Δελφών
Πολιτική

Συνάντηση Γιώργου Πατούλη με τον δήμαρχο Δελφών

Θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την ανάπτυξη των πόλεων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών συζήτησαν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης με τον δήμαρχο Δελφών Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015.

Ειδική αναφορά κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ορεινοί Δήμοι και στην ανάγκη χάραξης μιας συγκεκριμένης πολιτικής για τη διαχείριση των προβλημάτων αυτών, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.

Ο κ. Γ. Πατούλης αναφέρθηκε επίσης στη βαρύτητα που δίνει η ΚΕΔΕ στον τομέα του τουρισμού και στις δράσεις που πρόκειται να αναληφθούν από τη νεοσυσταθείσα Επιτροπή για την Τουριστική Ανάπτυξη, όπως η ανάδειξη του πολιτισμού και της αρχαιολογίας της χώρας μας, η προώθηση του τουρισμού, μέσω της ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η προσέλκυση ποιοτικοί τουρισμού κ.ά.

Αναπτύχθηκαν επίσης τα ζητήματα που αφορούν στη συμμετοχή και αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ από τους Δήμους και το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών από τους Οργανισμους Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Γ. Πατούλης προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον δήμαρχο Δελφών το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet