Συνάντηση εργασίας Θ. Αμπατζόγλου – Θ. Ασκητή
Πολιτική

Συνάντηση εργασίας Θ. Αμπατζόγλου – Θ. Ασκητή

Συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου είχε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θάνος Ασκητής, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Αμαρουσίου τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα που αφορούν την κοινωνική μέριμνα και τη δημόσια υγεία στην τοπική κοινωνία.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Ασκητής ενημερώθηκε για τα προγράμματα των κοινωνικών υπηρεσιών που λειτουργούν στο Δήμο Αμαρουσίου, που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας και προστασίας, πρόληψης και προαγωγής της υγείας των πολιτών κάθε ηλικίας. Στο πλαίσιο αυτό, αντηλλάγησαν απόψεις για την ανάληψη πρωτοβουλιών οι οποίες θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο Δήμο Αμαρουσίου με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Υγείας Κατερίνα Ιωάννου, η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου Μαρία Γώγου, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) Στέφανος Τσιπουράκης, καθώς και συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη.

Ακολούθως, ο κ. Ασκητής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, όπου ενημερώθηκε από την επιστημονική του υπεύθυνο Μαρία Γώγου για τα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Κέντρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet