Το Ενωμένο Μαρούσι για τους νέους αντιδημάρχους: Δύο καρέκλες παραπάνω, ούτε ένα νέο πρόσωπο
Πολιτική

Το Ενωμένο Μαρούσι για τους νέους αντιδημάρχους: Δύο καρέκλες παραπάνω, ούτε ένα νέο πρόσωπο

Με σκληρό τρόπο κρίνει η παράταξη του Γιώργου Καραμέρου, Ενωμένο Μαρούσι, την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων στη διοικητική ομάδα του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη αναφέρει:

Ο κ. Αμπατζόγλου, άτολμος σε όλη τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του, κάνοντας τις καρέκλες από 6, 8, επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζει το Ενωμένο Μαρούσι: Ότι είναι «όμηρος» του συστήματος που «κληρονόμησε» από τον προηγούμενο δήμαρχο και ασκεί τη διοίκηση στον Δήμο Αμαρουσίου από το 2005 και από αυτό καθοδηγείται.

Ενός συστήματος που χαρακτηρίζεται από την αναποτελεσματικότητα και βασίζεται στην απατηλή υπόσχεση ρουσφετιού και στον παλαιοκομματισμό.

Έναν τρόπο διοίκησης που ταιριάζει στον προ-προηγούμενο αιώνα και δεν αρμόζει σε έναν σύγχρονο και δυναμικό Δήμο, αλλά σε επαρχιακή κοινότητα της δεκαετίας του ’50.

Η ανακοίνωση των ονομάτων των αντιδημάρχων και των αρμοδιοτήτων έχει ένα και μοναδικό συμπέρασμα:

Ο κ. Αμπατζόγλου δεν μπορεί να εισφέρει τίποτα νέο σε πρόσωπα ιδέες ή καλές πρακτικές στην πόλη μας. Μοναδική «αλλαγή» η ανακατανομή των αρμοδιοτήτων, με κερδισμένο τον γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Σπύρο Σταθούλη και χαμένους όσες και όσους περίμεναν μια έστω νέα ιδέα, ένα καινούργιο πρόσωπο, έναν «αέρα» ανανέωσης στον τρόπο που διοικείται ο Δήμος Αμαρουσίου.

Πραγματική απογοήτευση η δημαρχία του κ. Αμπατζόγλου, που αδυνατεί σχεδόν δύο χρόνια μετά τις εκλογές να αφήσει ένα δικό του θετικό στίγμα και να δώσει έστω μία ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο από εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν, έστω με κομματικό κριτήριο.

Με αυτούς θα οδηγήσετε το Μαρούσι κ. Αμπατζόγλου στη μετάβαση στην πράσινη και ψηφιακή εποχή μετά την πανδημία;

Με τους μισούς να θεωρούν τα δέντρα εμπόδια και τους άλλους μισούς τον υπολογιστή μηχάνημα του διαβόλου;

Το Μαρούσι χρειάζεται Αλλαγή, με νέους ανθρώπους και κυρίως με σύγχρονο και Δημοκρατικό τρόπο διοίκησης. Αλλιώς θα πηγαίνει όλο και πιο πίσω.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet