Τρεις νέες υποψηφιότητες για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

Τρεις νέες υποψηφιότητες για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η πτυχιούχος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΤΕΙ Καλαμάτας, επιστημονική συνεργάτης της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων” Ευαγγελία Φιλιπποπούλου, η πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΣΟΕΕ Ιουλία – Γεωργία Αποστόλου και ο τεχνικός στη Δημόσια Τηλεόραση Δεουδές Δημήτριος.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο δήμαρχος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τρία νέα πρόσωπα στον συνδυασμό μας, τα οποία με διάθεση, εργατικότητα, αγωνιστικότητα, κοινωνική ευαισθησία και προπάντων με όραμα και καινούριες ιδέες θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος της δημοτικής μας παράταξης, όταν την επομένη των εκλογών, ως νέα διοίκηση, και με την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, θα κληθούμε να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει στην πόλη μας, το Μαρούσι. Θέλουμε κοντά μας νέους ανθρώπους, άξιους υποψηφίους, οι οποίοι με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αλλά και με ενεργό δράση θα συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να καταστεί το Μαρούσι πρότυπη πόλη».

Οι δηλώσεις των υποψηφίων

Ευαγγελία Φιλιπποπούλου«Ως επιστήμονας, με εξειδίκευση στα αντικείμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με προϋπηρεσία στα θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης Δημοτικών Υπηρεσιών, στα αντικείμενα της εξυπηρέτησης του πολίτη, όπως και των Διεθνών Συνεργασιών των Δήμων και ιδιαίτερα του Δήμου Αμαρουσίου, ήταν για μένα τιμή η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γεωργίου Πατούλη, για την προσπάθεια στην επερχόμενη δημοτική περίοδο 2014-2019, ώστε να συμπράξω με τον τρόπο μου και τη γνώση μου, σε αυτά που επιθυμεί να πετύχει με τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ”.

Ιουλία – Γεωργία Αποστόλου: «Η πατρίδα μας σήμερα διάγει μία από τις πιο δυσχερείς στιγμές στην ιστορία της σε όλα τα επίπεδα. Ειδικότερα για μας τους νέους, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα και κανένα ίχνος φωτός στο βάθος του τούνελ. Γι΄ αυτό εμείς οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Το μέλλον μας, εμείς! Ως εκ τούτου, αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του δημάρχου της πόλης μας, κ. Γιώργου Πατούλη, για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του, ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ. Συστρατεύομαι, λοιπόν, στο πλευρό του, προκειμένου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργική συνέχεια του πολυεπίπεδου και αξιόλογου κοινωνικοπολιτικού έργου που συντελέστηκε τις δύο προηγούμενες τετραετίες από τον Γιώργο Πατούλη και τον συνδυασμό του στην πόλη μας».

Δημήτριος Δεουδές«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά η πρόσκληση – πρόκληση να είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, του πιο άξιου δημάρχου που έχει περάσει το κατώφλι του δημαρχιακού μεγάρου εδώ και δυο τετραετίες, του κ. Γ. Πατούλη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω σε έναν Δήμο με μεγάλη ιστορία, τα τελευταία 8 χρόνια όμως ζω σε έναν Δήμο με δυναμικό παρόν και πάλι. Είναι ένας Δήμος που του αξίζει και ένα δυναμικό μέλλον. Γι΄ αυτό αποφάσισα να στηρίξω, με όσες δυνάμεις διαθέτω, το όραμα και το πρόγραμμα του δημάρχου και του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, για ένα Μαρούσι που θα συνεχίσει να ατενίζει το μέλλον με χαμόγελο και αισιοδοξία μα πάνω απ΄ όλα με ανθρωπιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet