Υποψήφιος δήμαρχος ο Θ. Φωτόπουλος
Πολιτική

Υποψήφιος δήμαρχος ο Θ. Φωτόπουλος

Θανάσης ΦωτόπουλοςΑνακοινώθηκε από το ΚΚΕ ότι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές πρόκειται να είναι ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Φωτόπουλος.

Ο κ. Θ. Φωτόπουλος είναι 49 ετών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Λιθογράφων.

H επίσημη υποψηφιότητά τους ανακοινώθηκε σε μαζική συγκέντρωση -εκδήλωση για τις εκλογές, που διοργάνωσαν στο δημαρχείο Αμαρουσίου οι οργανώσεις του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την κ. Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Στην ομιλία της, η κ. Αλ. Μπαλού, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει σήμερα είναι ο λαός να ορθώσει το ανάστημά του, να νικήσει τον φόβο, να ξεπεράσει τη λογική του μικρότερου κακού και να ενισχύσει το αποκούμπι του, το ΚΚΕ.

»Μπορεί η μάχη των εκλογών του Μάη να δίνεται σε τρεις διαφορετικές κάλπες -αυτή των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών- όμως είναι ενιαία πολιτική αναμέτρηση, καθώς είναι ενιαία η αντιλαϊκή πολιτική που διαπερνά όλους τους μηχανισμούς σε Κεντρική και Τοπική Διοίκηση».

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κάλεσε στις εκλογές του Μαΐου, «να γίνει πιο ισχυρό το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, πιο ισχυρή η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην Περιφέρεια και στον Δήμο, ώστε πιο ενισχυμένο, μαζί με το λαό μας, με το εργατικό κίνημα, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες να οργανώσουμε την αντίσταση, τη διεκδίκηση για ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων. Να συμβάλλουμε για να οργανωθεί η λαϊκή συμμαχία που θα αποτρέπει και θα ανατρέπει αντιλαϊκά μέτρα, θα συγκεντρώνει δυνάμεις για την ανατροπή, για τη λαϊκή εξουσία. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας, αγώνας για τα καθημερινά, αγώνας για την τελική λαϊκή νίκη».

«Η ψήφος και οι αγώνες έχουν προοπτική όταν είναι ενισχυμένο το ΚΚΕ», πρόσθεσε η κ. Αλ. Μπαλού, καλώντας τον κόσμο να σκεφτεί με ποιο κόμμα την επομένη των εκλογών, που θα ‘ρθουν νέα μέτρα, θα μπορέσει να δώσει αγώνες, να συγκρουστεί, να διεκδικήσει, να εμποδίσει και να ανοίξει τον δικό του δρόμο ανάπτυξης.

Στην εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Θανάσης Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στο Μαρούσι, ο οποίος κι ανέφερε ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ και στο Μαρούσι είναι ανάγκη για να μπορέσει να ισχυροποιηθεί το εργατικό-λαϊκό κίνημα και να διεκδικήσει μέτρα ανακούφισης, αναβάθμιση υπηρεσιών και της ποιότητας ζωής, από καλύτερες θέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet