Γ. Πατούλης: Να κάνουμε το Μαρούσι τόπο μουσικής παιδείας
Πολιτισμός

Γ. Πατούλης: Να κάνουμε το Μαρούσι τόπο μουσικής παιδείας

Την επιθυμία μέσα από την κοινή προσπάθεια Δήμου, διδακτικού προσωπικού του Ωδείου και γονέων ώστε να γίνει το Μαρούσι πρώτη πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα σε επίπεδο μουσικής παιδείας, εξέφρασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρακολουθώντας τους 96 μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις προπαρασκευαστικές τάξεις πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσίασαν όσα έμαθαν στη διάρκεια της μουσικής αυτής χρονιάς ενώπιον συγγενών και φίλων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη το προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και τη διευθύντρια Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη, για την εξαιρετική δουλειά τους στην προετοιμασία των παιδιών ζητώντας με τη δική τους συμβολή και σε συνεργασία με τον Δήμο να προσπαθήσουν να κάνουν το Μαρούσι πόλη πρότυπο για τη μουσική σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκ μέρους των καθηγητών μουσικής του Ωδείου, η κ. Φ. Κοσκόρου εξέφρασε ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το όραμα αυτό να υλοποιηθεί.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των καθηγητών του Ωδείου. Την ευθύνη διδασκαλίας και παρουσίασης των μαθητών είχε η καθηγήτρια πιάνου Έλενα Χριστοδούλου. Την παρουσίαση και τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη, όπως και την οργάνωση από κοινού με την καθηγήτρια Ελένη Χοζού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet