Καλοκαίρι 2023: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Αμαρουσίου για μικρούς και μεγάλους
Πολιτισμός

Καλοκαίρι 2023: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Αμαρουσίου για μικρούς και μεγάλους

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές βραδιές για μικρούς και μεγάλους συνθέτουν το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου, που υπόσχεται να ομορφύνει τα βράδια του καλοκαιριού των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του σημειώνει:

«Πολιτιστικές εκδηλώσεις, που συνδυάζουν την ποιότητα με την αναψυχή, διαχέονται στην πόλη και απευθύνονται σε όλους.
Το φετινό καλοκαίρι θα στήσουμε, στις τόσο φροντισμένες πλατείες μας και στον κήπο του Μουσείου Σπάθαρη, τη σκηνή του αγαπημένου μας Καραγκιόζη και θα προβάλλουμε κινηματογραφικές ταινίες για τους μικρούς μας φίλους. Όσο για τους μεγάλους έχουμε προβλέψει ένα σύνολο από ενδιαφέρουσες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί τα βράδια του καλοκαιριού στο Μαρούσι υπέροχες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ανάσες δροσιάς και ψυχαγωγίας στην καθημερινότητα όλων μας.»

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, της Δ/νσης Αθλητισμού & Πολιτισμού, που είναι ο φορέας οργάνωσης των εκδηλώσεων, υπογραμμίζει: «Στηρίζουμε, αναδεικνύουμε και προωθούμε την πολιτιστική μας κληρονομιά, την καλλιτεχνική δημιουργία σε κάθε έκφανσή της, αλλά και τον πολιτισμό της καθημερινότητας, με ταυτόχρονη ευαισθητοποίηση των πολιτών. Σας περιμένουμε με χαρά όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet