Με πολύ κέφι η πρώτη εκδήλωση του νεοσύστατου Περιβαλλοντικού Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Με πολύ κέφι η πρώτη εκδήλωση του νεοσύστατου Περιβαλλοντικού Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Την εναρκτήρια εκδήλωση του έκανε τη Τρίτη 20.07 o νεοσύστατος Περιβαλλοντικός Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στην Βορέειο Βιβλιοθήκη.

Σε μια υπέροχη μουσική βραδιά, με συνοδεία φαγητού, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την «πρώτη» πολιτιστική βραδιά γνωριμίας του Συλλόγου με τους κατοίκους της πόλης, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Συλλόγου.

Τη βραδιά «έντυνε» μουσικά ο τραγουδιστής Πάνος Πετράκης, με τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως του Γιάννη Πάριου, του Γιάννη Κότσιρα, αλλά και του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου.

Στο καλωσόρισμά της, η νέα πρόεδρος, Μαριάννα Ζερβάκη, ανάλυσε τους σκοπούς του Συλλόγου και ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους του παρισταμένους για την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος, Στέφανος Τσιπουράκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, η αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ισότητας, Ελένη Λέκκα, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Βουρλάκη, o Γιώργος Αγγελόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος περιφεριάς αττικής, η Χριστίνα Γαλανοπούλου ειδικη σύμβουλος περιφερειάρχη Αττικής, η δημοτική σύμβουλος Φανή Λέκκα, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η πρόεδρος βράβευσε και ανακήρυξε σε επίτιμο πρόεδρο των γνωστό μαρουσσιώτη Κώστα Γεωργίου, σημειώνοντας:

«Βραβεύουμε τον εξαιρετικό πολίτη Αμαρουσίου Κώστα Γεωργίου, τον οποίον θέλουμε κοντά μας, να μας στηρίζει, να μας αγαπά και να προσφέρει με τις πολύτιμες γνώσεις του».

Στη συνέχεια ο γραμματέας του Συλλόγου, Ιωαννίδης Γιάννης, βράβευσε τον επιφανή Μαρουσσιώτη Αλέκο Κόκκαλη, για την περιβαλλοντική και φιλοζωική του δράση.

Τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν για να αγοραστούν σπιτάκια, ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα της πόλης.

Τα μέλη του νεοσύστατου Συλλόγου είναι:

  • Μαριάννα Ζερβάκη, πρόεδρος.
  • Εύα Μαυρίδου, Α’ αντιπρόεδρος.
  • Μαριάννα Μαζαράκη, Β’ αντιπρόεδρος.
  • Δημήτρης Ντόβας, ταμίας.
  • Γιάννης Ιωαννίδης, γεν. γραμματέας.
  • Έφη Αποστολάτου, μέλος, υπεύθυνη πολιτιστικού τομέα.
  • Κώστας Γεωργίου, μέλος, υπεύθυνος περιβαλλοντικού τομέα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet