Μοναδική παράσταση από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Μοναδική παράσταση από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Αμαρουσίου

Μια μοναδική θεατρική παράσταση, σε σκηνοθεσία και θεατρική απόδοση της δασκάλας Βάσης Κουκουβίνου και μουσική επιμέλεια του δασκάλου της μουσικής Θωμά Κοντογεώργη, παρουσίασαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Το θεατρικό έργο, «Στις στέγες του 5ου», ήταν εμπνευσμένο από το σχολικό συγκρότημα, ενώ η απόδοση των μαθητών ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική.

Την παράσταση έκλεισε η χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου που, με τις μοναδικές φωνές των παιδιών και με διευθυντή χορωδίας τον μουσικό Θωμά Κοντογεώργη, αποχαιρέτησαν τους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στην εκδήλωση συνεχάρη όλους όσοι δούλεψαν γι’ αυτό το μοναδικό θέαμα, καθώς επίσης και τον διευθυντή του Σχολείου, Αργύρη Ατζεμή, για την προσφορά του στο σχολείο.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στα δημόσια σχολεία της πόλης, όπως άλλωστε πράττει εδώ και χρόνια η διοίκηση του Δήμου, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αμαρουσίου, Ελένη Βλάχου – Σταματάκη και  ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet