Νίκος Πέππας: Κόντρα στις αντιξοότητες, στο Μαρούσι εξακολουθούμε να παράγουμε Πολιτισμό
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Νίκος Πέππας: Κόντρα στις αντιξοότητες, στο Μαρούσι εξακολουθούμε να παράγουμε Πολιτισμό

Ένα ακόμα ταξίδι μουσικό, θεατρικό, χορευτικό, με εικόνα και κίνηση, με χρώματα και ποικίλα εικαστικά μοτίβα, με πρωταγωνιστές τα μέλη των προγραμμάτων καλλιτεχνικής δημιουργίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας, ξεκινά, και όλοι εμείς είμαστε προσκεκλημένοι για να το απολαύσουμε αναφέρει, σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας.

Ο ίδιος συγχαίρει τους εκατοντάδες σπουδαστές των ερασιτεχνικών τμημάτων πολιτιστικής δημιουργίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, που για ακόμη μία χρονιά, με τη λήξη της καλλιτεχνικής χρονιάς, «βρίσκονται στο προσκήνιο, εκθέτοντας σε όλους εμάς τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, την έμπνευση και τους κόπους μιας χρονιάς, άλλοτε αποτυπωμένα σε χαρτί και άλλοτε μέσα από τη χρήση διαφορετικών καλλιτεχνικών μέσων έκφρασης, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων δασκάλων τους».

«Κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής, και φέτος, με την ίδια συνέπεια, προσφέραμε στους συμπολίτες μας ποιοτικά προγράμματα πολιτιστικής δημιουργίας και έκφρασης. Η απήχηση που βρίσκουν τα καλλιτεχνικά προγράμματα στους δημότες μας είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι η επιλογή μας να στηρίζουμε τον πολιτισμό και τους φίλους του στην πόλη μας, είναι σωστή» προσθέτει ο κ. Πέππας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet