Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου: Ξεσήκωσαν το κοινό Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Κακοσαίος και Κατερίνα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου: Ξεσήκωσαν το κοινό Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Κακοσαίος και Κατερίνα

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022 τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο Θέατρο, επί της Λ. Κηφισίας 219, δόθηκε μία υπέροχη μουσική παράσταση από τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος συνοδευόταν στη σκηνή από τα παιδιά του Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι τρεις καλλιτέχνες χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θεατές, ερμηνεύοντας ο καθένας με το δικό του ηχόχρωμα και εμπειρία ανεπανάληπτες επιτυχίες τόσο του Γιάννη Πλούταρχου όσο και άλλες αγαπημένες στο πανελλήνιο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε έναν σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες αναφέρθηκε στις τρεις ιδιαίτερες φωνές τους, στο ταλέντο που κληρονόμησαν τα παιδιά του ξεχωριστού Γιάννη Πλούταρχου και στο ποιοτικό αποτέλεσμα του σχήματος που πραγματικά ξεσήκωσε το Μαρουσιώτικο κοινό. Από τη δική του πλευρά ο εξαιρετικός ερμηνευτής, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τις ευκαιρίες που δίνει στον πολιτισμό γενικότερα και ειδικότερα στο λαϊκό τραγούδι.

Το «παρών» στη μουσική βραδιά, έδωσαν: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η γενική γραμματέας του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευάγγελος Κάββαλος, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ζήκος και Σπύρος Μπόγδανος, ο σύμβουλος του δημάρχου επί θεμάτων αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς, η σύζυγος του δημάρχου Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

To Φεστιβάλ των επομένων ημερών εμπλουτίζεται με:

  • Τον ευρηματικό Αλέξανδρο Τσουβέλα με κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό.
  • Μία μοναδική παράσταση με τον Γιώργο Μαργαρίτη που ενώνει αρμονικά το σύγχρονο με το κλασικό.
  • τον εμπνευσμένο Μιχάλη Χατζηγιάννη με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας.
  • την σπουδαίαΠέγκυ Ζήνα με τον αγαπημένο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο συναντιούνται για να προσφέρουν δυνατές στιγμές.
  • τoν Σωκράτη Μάλαμαυπόσχεται με την μουσική παρέα του μία αξέχαστη βραδιά.
  • Οι Γιώργος Υδραίος, η Κωνσταντίνα,η Μαρία Σουλτάτου και ο Δημήτρης Σαβαΐδης μας ταξιδεύουν με μία αγκαλιά τραγούδια.

Στο Φεστιβάλ εμφανίζεται για δεύτερη φορά το Φεστιβάλ νεολαίας νέων απόψεων και δημιουργικών ιδεών του Αμαρουσίου «ARTEMEIΣ festival 2022», με τρεις παραστάσεις στις 15, 16 και 17 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet