Μεταμόρφωση: Δυναμικό «παρών» στην ημερίδα κολύμβησης αντοχής ανοιχτής πισίνας του Α.Σ. «Καστελλάνοι»
Αθλητισμός

Μεταμόρφωση: Δυναμικό «παρών» στην ημερίδα κολύμβησης αντοχής ανοιχτής πισίνας του Α.Σ. «Καστελλάνοι»

Με τη συμμετοχή 60 αθλητών ΑμεΑ απο όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε η ημερίδα κολύμβησης αντοχής ανοιχτής πισίνας για όλες τις αγωνιστικές και ηλικιακές κατηγορίες, που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Καστελλάνοι», την Κυριακή 26 Μαρτίου, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να εξοικειωθούν οι παρακολυμβητές με την κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας στο περιβάλλον της πισίνας. Η ανοικτή πισίνα δεν χωρίζεται από διαδρομές, αλλά οριοθετείται ο αγωνιστικός χώρος από σημαδούρες, δίνοντας την αίσθηση της κολύμβησης σε αγωνιστικό χώρο open water. Οι κολυμβητές συναγωνίζονται ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ πρέπει να επιδείξουν στρατηγικές και τεχνικές δεξιότητες. Οι αγωνιστικές αποστάσεις που προσφέρονται απαιτούν καλή φυσική κατάσταση και εξοικείωση με τα αγωνίσματα αντοχής.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Α.Σ. «Καστελλάνοι» Παναγιώτη Καδδά και τους προπονητές του συλλόγου, τόσο για την άρτια διεξαγωγή της ημερίδας, όσο και για την αδιάκοπη προσφορά αγάπης και αφοσίωσης στους συνανθρώπους μας, καλλιεργώντας τα ιδεώδη του αθλητικού πνεύματος. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στους εθελοντές που έσπευσαν να συνδράμουν, ώστε η ημερίδα να στεφθεί με επιτυχία» αναφέρει η δημοτική αρχή Μεταμόρφωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet