Μεταμόρφωση: Με πολλή δράση ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 «Ηρακλής»
Αθλητισμός

Μεταμόρφωση: Με πολλή δράση ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 «Ηρακλής»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 «Ηρακλής» με τη συμμετοχή όλων των γυμνασίων της Μεταμόρφωσης, στο Κλειστό Γήπεδο «Κώστας Αρβανίτης», υπό την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης. Οι συμμετέχοντες μαθητές διακρίθηκαν για το πάθος και την αγωνιστικότητά τους, με τελικό μεγάλο νικητή το καλό μπάσκετ, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, η αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Χριστίνα Αντωνοπούλου, Πάνος Λουσίδης και Χαρίκλεια Νικολοπούλου, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος, ο επικεφαλής της Πολιτείας Πολιτών Σάββας Νάνος, ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Γεροστάθης και ο επικεφαλής της παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη Γιάννης Δελής.

Η παρουσίαση των αγώνων έγινε από την πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Λία Τσάμη.

Ο Δήμος ευχαριστεί το Τμήμα Αθλητισμού για τη διοργάνωση, τα γυμνάσια για τη συμμετοχή τους, τον ΓΑΟΚ για την πολύτιμη συνδρομή του, τους συλλόγους γονέων των σχολείων και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Μεταμόρφωσης, καθώς και φυσικά την οικογένεια και τη μητέρα του Ηρακλή – Μάριου Χατζηπαναγιώτη, στη μνήμη του οποίου έγινε η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet