Η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας απασχόλησε την αντιδήμαρχο Μεταμόρφωσης Δ. Σκοπελίτη και τον αντιπρόεδρο ΕΕΑ
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας απασχόλησε την αντιδήμαρχο Μεταμόρφωσης Δ. Σκοπελίτη και τον αντιπρόεδρο ΕΕΑ

Τηλεδιάσκεψη εργασίας είχε σήμερα (25/1) η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Μεταμόρφωσης, Δήμητρα Σκοπελίτη, με τον αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Ηλία Μάνδρο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θέμα της συζήτησης ήταν η οργάνωση δράσεων ενημέρωσης και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσα από μια δέσμη παροχών, όπως τη δωρεάν κατασκευή ιστοτόπου, τις δωρεάν ανταποδοτικές υπηρεσίες συμβουλευτικής σε φοροτεχνικά και νομικά θέματα, την ενημέρωση για τη διεκδίκηση επιχορήγησης μέσω ΕΣΠΑ, καθώς τις επιστρεπτέες (και μη) επιχορηγήσεις και την οργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Μετά το πέρας της σύσκεψης η κ. Σκοπελίτη τόνισε τη «σημασία στήριξης των επιχειρήσεων της Μεταμόρφωσης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», προσθέτοντας ότι «αποτελεί μια βασική προτεραιότητα τόσο προσωπική όσο και του συνόλου της δημοτικής αρχής».

«Προς αυτή την κατεύθυνση, διαπιστώθηκε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει -και διαδραματίζει- ένα σημαντικό ρόλο, με πολλές και αποδοτικές πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες στις οποίες δηλώνουμε παρόντες και προσαρμόζουμε στις ανάγκες μας. Ήταν λοιπόν μια ιδιαίτερα χρήσιμη τηλεδιάσκεψη, όπου τέθηκαν τα θεμέλια μιας ευρύτερης συνεργασίας του Δήμου Μεταμόρφωσης και του ΕΕΑ, προς όφελος των επιχειρήσεων της πόλης μας. Μια συνεργασία τους καρπούς της οποίας θα δούμε τους προσεχείς μήνες», επεσήμανε η κ. Σκοπελίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet