Αμεσότερη η παράδοση βεβαίωσης αδυναμίας μετακίνησης από τον Δήμο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Αμεσότερη η παράδοση βεβαίωσης αδυναμίας μετακίνησης από τον Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων για βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, κάνει ακόμη απλούστερη τη διαδικασία για τους επόμενους αιτούντες, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η διοίκηση του Δήμου γνωστοποιεί στους δημότες/κατοίκους ότι τις βεβαιώσεις αδυναμίας μετακίνησης, λόγω καιρικών συνθηκών, μπορούν να τις προμηθεύονται με τους εξής τρόπους:

  • Κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο από την ιστοσελίδα και τη σελίδα facebook του Δήμου Μεταμόρφωσης. Πάντοτε πρέπει να φέρουν αυτό το έγγραφο μαζί με το Ε1, το οποίο πιστοποιεί την κατοικία τους.
  • Υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στο πρωτόκολλο του Δήμου, είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected]), είτε με φυσική παρουσία, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους, η διεύθυνση κατοικίας τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τo έγγραφο που θα παραλάβουν/αποσταλεί, είναι το ίδιο με την περίπτωση «Α» και άρα, επίσης, πρέπει να το φέρουν μαζί με το Ε1, το οποίο πιστοποιεί την κατοικία τους, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της Covid-19, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, προκρίνονται οι επιλογές αίτησης ή παραλαβής της βεβαίωσης χωρίς φυσική παρουσία, σημειώνει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet