Αφήγηση του παραμυθιού «Τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι» στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Αφήγηση του παραμυθιού «Τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι» στη Μεταμόρφωση

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, και συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου, παρουσιάζουν διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού «Τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι» της Μαριλένας Καββαδά και καλούν παιδιά ηλικίας από 5 έως 9 ετών να συμμετάσχουν στη δράση.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τη διακεκριμένη συγγραφέα και την ομάδα της «Μαγικό Κοχύλι» στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 (ώρα προσέλευσης 10:45).

«…Σ’ ένα μυθικό βασίλειο στον βυθό γεννιέται η μικρή γοργόνα Χρυσομελένια. Ξακουστές γοργόνες, φίλοι και συγγενείς έρχονται και της δίνουν ευχές και δώρα. Το καλύτερο όμως της το χαρίζει η μητέρα της… Ένα κοχύλι μαγικό! Μ’ ένα χάδι απαλό, κάνει στο λεπτό τ’ όνειρό σου αληθινό! Μόνο για τρεις φορές. Έχει κρυμμένες τρεις ευχές. Μα να θυμάσαι…Τρεις ευχές σημαντικές!». 

Στο γεμάτο περιπέτεια και ενδιαφέρον παραμύθι της Μαριλένας Καββαδά η αφήγηση εναλλάσσεται με όμορφα στιχάκια που την κάνουν πολύ διασκεδαστική για τα παιδιά. Η ηρωίδα κερδίζει τη συμπάθεια από την αρχή. Η σύνεση, η προσοχή και η υπομονή που έρχονται σαν ηθικά διδάγματα του παραμυθιού, συμπληρώνουν την τόλμη της ηρωίδας. Την τόλμη που χρειάζεται κάθε παιδί στη ζωή για την εκπλήρωση των ονείρων του.

Αφήγηση του παραμυθιού «Τρεις ευχές κρυμμένες σε κοχύλι» / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet