Δωρεάν εξέταση αναπνευστικής λειτουργίας σε 83 πολίτες από τον Δήμο Μεταμόρφωσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν εξέταση αναπνευστικής λειτουργίας σε 83 πολίτες από τον Δήμο Μεταμόρφωσης

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 η δωρεάν προληπτική εξέταση αναπνευστικής λειτουργίας από τον Δήμο Μεταμόρφωσης και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Η δωρεάν εξέταση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό σε 83 ενδιαφερόμενους, στον χώρο του ιατρείου του Α’ ΚΑΠΗ, τον οποίο μάλιστα επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Π. Λουσίδης, δήλωσε: «Η ενημέρωση, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας μας. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία διοργανώνει συχνά δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Στα πλαίσια των δράσεων αυτών, στις 15/1/2020 έγινε έλεγχος σε 83 δημότες από το παράρτημα ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με την υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για τη συνεργασία, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και όλους όσοι συνέβαλαν, ο καθένας από την πλευρά του, στην επιτυχία της εκδήλωσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet