Ερώτηση της παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη στο Δ.Σ. για την κατασκευή μπαλονιού στο 4ο Γυμνάσιο
Κοινωνία

Ερώτηση της παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη στο Δ.Σ. για την κατασκευή μπαλονιού στο 4ο Γυμνάσιο

Ερώτηση για την κατασκευή λυόμενου στεγάστρου (μπαλόνι) στο 4ο Γυμνάσιο κατέθεσε η δημοτική παράταξη Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη, με επικεφαλής τον Γιάννη Δελή, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Για το θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το μπαλόνι η παράταξη μας έχει ζητήσει με μέιλ να ενημερωθεί:

  • Από ποια επιτροπή αποφασίστηκε η κατασκευή του μπαλονιού.
  • Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ η κατά και με ποια κριτήρια.
  • Να μας δοθούν αντίγραφα της άδειας κατασκευής του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου και όλων των εξωτερικών εργασιών που γίνονται.
  • Αν έγινε διαβούλευση με ειδικούς σε θέματα οδικής ασφάλειας για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των κατοίκων και των αθλουμένων στους αθλητικούς χώρους του μπαλονιού και του γηπέδου 5Χ5, αλλά κυρίως για την προστασία των μαθητών γονέων και εκπαιδευτικών του 4ου Γυμνασίου τις σχολικές ώρες.
  • Αν έγινε περιβαλλοντική μελέτη για την τοποθέτηση του συγκεκριμένου έργου και τι επιπτώσεις θα έχει.

Η Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη ήταν και θα είναι υπέρ της δημιουργίας τέτοιων αθλητικών εγκαταστάσεων σε χώρους που όμως να τηρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Είμαστε υπέρ της χρησιμοποίησης όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, πρώτα από τους δημότες και κατόπιν -σε συγκεκριμένες ώρες- από τα αθλητικά σωματεία. Για τα τελευταία τα κριτήρια είναι ο αριθμός άθλησης παιδιών με νόμιμα δελτία σε κάθε ομοσπονδία του αγωνίσματός τους, με βάση την κατηγορία που αγωνίζεται το κάθε σωματείο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet