Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση στη συνάντηση του Δυτικού Μετώπου για τη διαχείριση απορριμμάτων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση στη συνάντηση του Δυτικού Μετώπου για τη διαχείριση απορριμμάτων

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το Δυτικό Μέτωπο, το οποίο απαρτίζεται από δημοτικές κινήσεις και συλλογικότητες της Πετρούπολης, του Ιλίου, των Αγίων Αναργύρων, του Καματερού, της Φυλής και των Άνω Λιοσίων, παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, Βασίλης Καραβάκος, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στο δημαρχείο Ιλίου.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Δυτικού Μετώπου για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της εγκατάστασης της Φυλής και για τις επείγουσες δράσεις και υποδομές, που είναι αναγκαίες για την υλοποίηση της αποκεντρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, με δημόσιο χαρακτήρα και με έμφαση στην προδιαλογή και ανάκτηση υλικών.

Η παράταξη επισημαίνει ότι:

Η παρουσίαση των θέσεων ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή, με επιχειρήματα, υπευθυνότητα και ρεαλισμό, δείχνοντας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική άμεσα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολλών δημοτικών κινήσεων, δημοτικοί σύμβουλοι από το Ίλιον, την Πετρούπολη, ο πρόεδρος του Δ.Σ. και αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιλίου, εκπρόσωποι οικολογικών οργανώσεων κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet