Μεγάλη ανταπόκριση στην εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης για την Τρίτη Ηλικία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μεγάλη ανταπόκριση στην εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης για την Τρίτη Ηλικία

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η εκδήλωση επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, η οποία οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεταμόρφωσης και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο.

Η εκδήλωση περιέλαβε την προβολή αποσπασμάτων εμβληματικών ελληνικών ταινιών και εν συνεχεία της ταινίας «Κουαρτέτο», η οποία αποτελεί παράδειγμα της ικανότητας, αλλά και προσφοράς της επονομαζόμενης τρίτης ηλικίας. Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο πρώην δήμαρχος Μιλτιάδης Καρπέτας, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων, Δημήτρης Τσίκνας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Μπάλτας, και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Λουσίδης, καθώς και ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, Βασίλης Καραβάκος.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης σε δήλωσή του τόνισε ότι: «Σήμερα δεν τιμούμε απλώς την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία. Τιμούμε τους ανθρώπους. Τιμούμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Και επιζητούμε την ενεργή τους συμμετοχή στην καθημερινότητα της Μεταμόρφωσης. Τους θέλουμε δίπλα μας και είμαστε δίπλα τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet