Μεταμόρφωση: Μικροί και μεγάλοι στην εκδήλωση «Δείξε μου το σκύλο σου να σου πω ποιος είσαι»
Κοινωνία

Μεταμόρφωση: Μικροί και μεγάλοι στην εκδήλωση «Δείξε μου το σκύλο σου να σου πω ποιος είσαι»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Μεταμόρφωσης, η εκδήλωση «Δείξε μου το σκύλο σου να σου πω ποιος είσαι», στo πλαίσιo του προγράμματος προαγωγής της φιλοζωίας.

Το Συνεδριακό Κέντρο πλημμύρισε από ζωγραφιές μαθητών όλων των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων της Μεταμόρφωσης, καθώς και μικρούς φίλους που ήρθαν να δουν και να φωτογραφηθούν με αυτές, ενώ διασκέδασαν και εκεί, ζωγραφίζοντας ζωάκια. Με αυτόν τον τρόπο, μέσα σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, γεμάτη παιδικές φωνές, δόθηκαν βιωματικά μαθήματα αγάπης προς τα ζώα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ενημερωτική παρουσίαση, κατά την οποία μικροί και μεγάλοι διδάχθηκαν συμπεριφορές και τρόπους διαχείρισης των ζώων.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά:

«Στην υλοποίηση της δράσης αυτής συνέβαλαν και ευχαριστούμε τον Πέτρο Χριστόγαμβρο, πιστοποιημένο εκπαιδευτή Ομάδων Κ-9 ανίχνευσης προϊόντων οσμής (εκρηκτικά, ναρκωτικά κ.α.) της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (FRONTEX), τον υπεύθυνο εκπαιδευτή Αλέξανδρο Αμερικάνο, εκπαιδευτή σκύλων ανίχνευσης οσμών Ozin Κ-9 Training & Services, τον Φεζούδη Κων/νο, πρόεδρο Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (ΜΚΟ), τον Πανάτση Κων/νο, υπεύθυνο τμήματος σκύλων έρευνας & διάσωσης, καθώς τη Μαρία Αρκούδη, από την εταιρεία “ΝΟ ΚΑΚΑ”».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμητρα Σκοπελίτη, ο αντιδήμαρχος Προάσπισης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Πάνος Λουσίδης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρίκλεια Νικολοπούλου, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Στέλιος Σαριδάκης, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μάκης Αδαμίδης και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων.

Τέλος, η δημοτική αρχή ευχαριστεί την επιχείρηση Mad Cup για την προσφορά χυμών και αλμυρών εδεσμάτων στην εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet