Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στη Μεταμόρφωση

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), σε συνεργασία με το Τμήμα Προάσπισης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ, διοργάνωσε την Κυριακή 15 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης, το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές».

Οι συμμετέχοντες στη δράση εκπαιδεύτηκαν εντελώς δωρεάν στις βασικές Πρώτες Βοήθειες στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση απινιδωτή, ενώ έλαβαν και τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Η συμμετοχή των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη με τον αριθμό να ξεπερνάει τα 250 άτομα, γεγονός που επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης δράσης και την ανάγκη επανάληψη της.

Η αναλυτική ανακοίνωση του ΕΔΔΥΠΠΥ:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2026
Powered by Wisenet