Οδηγός ταξί δέχθηκε επίθεση στη Μεταμόρφωση από οργανωμένη ομάδα ατόμων που δρα στα Βόρεια Προάστια
Κοινωνία

Οδηγός ταξί δέχθηκε επίθεση στη Μεταμόρφωση από οργανωμένη ομάδα ατόμων που δρα στα Βόρεια Προάστια

Θύμα ληστείας από οργανωμένη ομάδα ατόμων που δρα στα Βόρεια Προάστια εκτιμούν οι αρχές ότι έπεσε ο ηλικίας 65 ετών, οδηγός ταξί, τον οποίο λήστεψαν έξι άτομα στη Μεταμόρφωση το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.

Η περιπέτεια του οδηγού ξεκίνησε στη 01:00 τα ξημερώματα, όταν πήρε κούρσα από την οδό Μάρκου Μπότσαρη στην Πεύκη ένα άτομο που φορούσε χειρουργική μάσκα, γκρι φούτερ με φορεμένη κουκούλα, μιλούσε καθαρά ελληνικά και «ακουγόταν μεθυσμένος».

Του ζήτησε να τον μεταφέρει στη Μεταμόρφωση. Όταν έφτασαν στην οδό Αγίου Φανουρίου ο νεαρός αποβιβάστηκε από το ταξί και επιβιβάστηκε σε μια μοτοσικλέτα που τον ανέμενε ένα άτομο το οποίο φορούσε κράνος και μαύρο μπουφάν. Την στιγμή εκείνη εμφανίστηκαν τέσσερα άτομα. Δύο από αυτά άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, ένα μπήκε από την πίσω δεξιά πόρτα και το τέταρτο, που φορούσε ένα κόκκινο φούτερ, άνοιξε την πόρτα του οδηγού.

Αφού χτύπησαν τον άτυχο οδηγό, του αφαίρεσαν ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και 115 ευρώ. Η επίθεση διήρκησε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, με τους δράστες να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο, ενώ ο οδηγός του οχήματος, λόγω και του χαμηλού φωτισμού στο σημείο, δεν μπόρεσε να διακρίνει χαρακτηριστικά τους.

Πηγή: newpost.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet