Ο Δήμος Μεταμόρφωσης δημιουργεί ομάδα εθελοντών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης δημιουργεί ομάδα εθελοντών

Τη δημιουργία ομάδας εθελοντών αποφάσισε ο Δήμος Μεταμόρφωσης με την υπ. αριθμόν 46/ 26/4/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι ο εθελοντισμός μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος και μπορεί να βοηθήσει στην καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου. Εξάλλου, εθελοντής είναι ο πολίτης που προσφέρει αυτοβούλως και ανιδιοτελώς τον χρόνο του, τις γνώσεις του, τις δεξιότητές του για χρήσιμες δράσεις προς όφελος άλλων χωρίς απαίτηση ανταλλάγματος,

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για τον λόγο αυτόν, δημιουργείται μητρώο εθελοντών με στόχο την καταγραφή, οργάνωση και ενεργοποίηση της διάθεσης για προσφορά στην πόλη και την αξιοποίηση της στο μέγιστο βαθμό.

Η διοίκηση του Δήμου καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και να καταγραφούν στο μητρώο εθελοντών να ενημερωθούν από τη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, καλώντας τον τηλ. αριθμό: 210 2852211 ή να στείλουν μήνυμα στο email: [email protected], δηλώνοντας τα πεδία ενδιαφέροντός τους και τους τομείς που θα επιθυμούν να ασχοληθούν (υγεία, κοινωνική φροντίδα, ΑμεΑ, τρίτη ηλικία, νομική στήριξη, εκπαιδευτική προσφορά, φροντίδα αδέσποτων ζώων).

Η τήρηση του μητρώου θα γίνεται με πλήρη συμμόρφωση των διατάξεων για σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet