Παρασκευή 10/4 αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Παρασκευή 10/4 αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης

Την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Απριλίου, από τις 9.00 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Αιμοδοσία του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται μετά από σχετικό αίτημα του υπουργείου Υγείας οι αιμοδοσίες να γίνονται εκτός των Νοσοκομείων και φυσικά με την άδεια του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης και ο ΣΑΙΔΟΣΜΥ «Κωστάκης Μεσογίτης» στηρίζουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την οργάνωση και υλοποίησή της.

Για προληπτικούς λόγους όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον Σύνδεσμο Κωστάκης Μεσογίτης στον τηλ. αριθμό 6945 064228 (Πέρρος Ραπανάκης) και θα ειδοποιηθεί για την ακριβή ώρα προσέλευσής του.

«#Menoumespiti, ωστόσο αν είμαστε υγιείς και κατάλληλοι για αιμοδότες, διαθέτουμε λίγο από τον χρόνο μας για να κάνουμε στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη, ένα πραγματικό Δώρο Ζωής. Δώσε Αίμα, Μοιράσου τη Ζωή» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet