Προσλήψεις 4 εργαζομένων στο Κοιμητήριο του Δήμου Μεταμόρφωσης
google.gr/maps
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Προσλήψεις 4 εργαζομένων στο Κοιμητήριο του Δήμου Μεταμόρφωσης

O Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών, συνολικά τεσσάρων ατόμων (Υ.Ε. Εργάτες Κοιμητηρίου) για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών του Δήμου Μεταμόρφωσης στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορoνοϊου «COVID – 19».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, εντός προθεσμίας πέντε ημερών, από τις 29/04/2020 έως τις 04/05/2020 (λόγω αργίας), ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής με τον προαναφερόμενο τρόπο (αποτελεί την ύστατη και μόνο επιλογή), οι ενδιαφερόμενοι δύναται να καταθέτουν τη σχετική αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη & Δημαρχείου Τ.Κ. 14452, Μεταμόρφωση).

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊου «COVID-19», γνωστοποιείται ότι δε θα είναι δυνατή η προσέλευση των ενδιαφερομένων εντός του δημοτικού καταστήματος και τα όποια ερωτήματα αφορούν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση θα απαντώνται μόνο τηλεφωνικώς (τηλ. επικοινωνίας: 213 2012900 & 213 2012920).

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet