Πώς μπορούν να περιοριστούν φαινόμενα συνωστισμού στις λαϊκές αγορές παρουσίασε ο Σ. Σαραούδας στον Γ. Πατούλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πώς μπορούν να περιοριστούν φαινόμενα συνωστισμού στις λαϊκές αγορές παρουσίασε ο Σ. Σαραούδας στον Γ. Πατούλη

Στη τηλεδιάσκεψη εργασίας του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με τους δημάρχους του Νομού, συμμετείχε σήμερα (18/3) ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας. Θέματα της συνάντησης ήταν η ενδελεχής ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της Περιφέρειας για τον περιορισμό του κορωναϊού, οι ενέργειες που έχει κάνει ο κάθε Δήμος και ο συντονισμός όλων των πλευρών.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης παρουσίασε τα κύρια προληπτικά μέτρα τα οποία έχει λάβει μέχρι και σήμερα, ενώ κατέθεσε την πρότασή του για το πώς μπορούν να περιοριστούν φαινόμενα συνωστισμού στις λαϊκές αγορές. Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, επίσης, προσέλκυσε η πρόσφατη αιμοδοσία του Συνδέσμου «Κωστάκης Μεσογίτης» και ο ορισμός εποπτών του Δήμου οι οποίοι συστήνουν την τήρηση των προληπτικών μέτρων.

Ο κ. Πατούλης τόνισε εμφατικά ότι τόσο η Περιφέρεια, όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωτοπορούν στη λήψη των προληπτικών μέτρων, ενώ συνεχάρη τους δημάρχους και το προσωπικό των Δήμων για την εγρήγορση και αποτελεσματικότητά τους.

Ο κ. Σαραούδας, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης, ανέφερε ότι «ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία. Συζητήσαμε για το πού βρισκόμαστε και συντονιστήκαμε για το μέλλον. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης βρίσκεται -και θα παραμείνει- σε ετοιμότητα για να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, πάντοτε φυσικά σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς».

Όσο για την τηλεδιάσκεψη, πρόσθεσε «είναι κατά κοινή ομολογία ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο οφείλουμε να αξιοποιούμε περισσότερο στον δημόσιο βίο και όταν -με το καλό- βγούμε από αυτήν τη δοκιμασία. Όχι δηλαδή επειδή πρέπει, αλλά και επειδή το θέλουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet