Συμβουλευτικές Συναντήσεις Γονέων από τον Δήμο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Συμβουλευτικές Συναντήσεις Γονέων από τον Δήμο Μεταμόρφωσης

Οι Συμβουλευτικές Συναντήσεις Γονέων (ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ) είναι ένα δωρεάν ομαδικό πρόγραμμα συμβουλευτικής που πραγματοποιείται από τον Δήμο Μεταμόρφωσης και την Κοινωφελή Επιχείρηση, με σκοπό τη στήριξη και την εκπαίδευση της μητέρας και του πατέρα, τον σύνθετο ρόλο του γονέα στη σημερινή κοινωνία και τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα συναντήσεων απευθύνεται αρχικά -στην πειραματική του εφαρμογή- σε γονείς παιδιών προεφηβικής & εφηβικής ηλικίας.

«Δημιουργούμε λοιπόν έναν χώρο συνάντησης όπου τα προγράμματα θα αναπτύσσονται από εξειδικευμένο επιστήμονα (ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή) και υποδεχόμαστε τους γονείς σε ένα περιβάλλον γεμάτο γνώσεις, εμπειρίες, συμβουλές και ευκαιρίες για προβληματισμό και δημιουργία», σημειώνει η διοίκηση του Δήμου.

Απαιτούνται:

  1. Απαραίτητη η προσκόμιση δήλωσης self test από όλους τους συμμετέχοντες κατά την προσέλευση τους, με ημερομηνία υλοποίησης του test από την προηγούμενη ή την ίδια ημέρα της συνεδρίας.
  2. Απαραίτητη η χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet