Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση: Ακόμα μια φορά οι αριθμοί εκθέτουν τον κ. Καρπέτα
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση: Ακόμα μια φορά οι αριθμοί εκθέτουν τον κ. Καρπέτα

«Ακόμα μια φορά οι αριθμοί εκθέτουν τον κ. Καρπέτα» τονίζει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αναφορικά με την πρόθεση του δημάρχου Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, για αγορά από τον Δήμο οικοπέδου στον Κηφισό.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Στην απεγνωσμένη προσπάθεια να θολώσει τα νερά για την απόπειρα να αγοράσει το γνωστό «οικόπεδο» στον Κηφισό σε τιμή 7,5 φορές πάνω από την αντικειμενική, ο κ. Καρπέτας εκτέθηκε για μια ακόμα φορά.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19.07.2018 παρουσίασε μέρος των στοιχείων της αγοράς που πραγματοποιεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για τις ανάγκες στέγασης της καθαριότητάς του, δίπλα στην Εθνική Οδό ως δήθεν δικαίωσή του.

Όπως προκύπτει από τα γεγονότα ο κ. Καρπέτας έχει μεγάλες δυσκολίες με την κατανόηση των αριθμών – ή έτσι δείχνει τουλάχιστον. Κι αυτό γιατί ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας αγοράζει σε τιμή κατώτερη της αντικειμενικής, ενώ ο κ. Καρπέτας αποπειράθηκε να αγοράσει σε τιμή 750% πάνω από την αντικειμενική!

Θα θέλαμε να συστήσουμε στον κ. Καρπέτα, να μην ασχολείται με τους αριθμούς, επειδή τον εκθέτουν. Ορθότερα μιλώντας, τον εκθέτουν οι πράξεις του, όταν αποτυπώνονται σε αριθμούς. Επειδή οι αριθμοί δεν επιδέχονται φτιασιδωμάτων ας αρκεστεί στις 45λεπτες ρητορείες στο Δημοτικό Συμβούλιο, μήπως και καταφέρει να ξεγελάσει κάποιον που δεν ξέρει. Για την πλειοψηφία των πολιτών είναι άδικος κόπος. Όλοι γνωρίζουν ότι 7,5 φορές πάνω από την αντικειμενική αξία σήμερα δεν αγοράζεται τίποτα και ο μόνος πρόθυμος να πληρώσει τόσα (από το δημοτικό ταμείο) ήταν ο κ. Καρπέτας

Στη φωτογραφία παραθέτουμε την εκτίμηση της ΔΟΥ Ν. Ιωνίας για το οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και την εκτίμηση του πιστοποιημένου εκτιμητή για την αγοραία αξία του:

Εκτίμηση

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet