Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη: Προτάσεις για να αλλάξει η Μεταμόρφωση
Πολιτική

Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη: Προτάσεις για να αλλάξει η Μεταμόρφωση

Γραπτές προτάσεις, μέσω των συνεργατών του στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης, ανακοίνωσε ότι θα φέρει ο συνδυασμός Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη, αναφορικά με την ολοκλήρωση της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και της κάρτας πολίτη και τα οφέλη που θα έχουν οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης από τη δημιουργία των 15 πράσινων σημείων ανακύκλωσης σε καίρια σημεία της πόλης, με πρώτο και κυριότερο, όπως τονίζει, τις νέες θέσεις εργασίας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Γιάννης Δελής, επισημαίνει σχετικά:

Θα επισημάνουμε την ανάγκη αλλαγής των λαμπτήρων στους δρόμους, αλλά και στις δημοτικές υπηρεσίες με τύπου LED, καθώς και την τοποθέτηση ηλιακών μπαταριών που θα δίνει την εξοικονόμηση ρεύματος και χρήματος.

Τη χρησιμοποίηση από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου ανακυκλώσιμου χαρτιού. Τη δημιουργία δημοτικής κοινωνικής κουζίνας για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας. Τη λειτουργία δημοτικού λαχανόκηπου όπου τα προϊόντα θα δίνονται στην κουζίνα στο κοινωνικό παντοπωλείο και στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας. Μαθήματα δημιουργίας φυσικού λιπάσματος και κομποστοποίησης και κατασκευή θερμοκηπίου στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δενδροφυτεύσεις και περισσότερους χώρους πρασίνου σε πλατείες και δρόμους με σκοπό τη μείωση της θερμοκρασίας. 

Σκοπός μας η Μεταμόρφωση να αλλάξει και να γίνει πιο πράσινη και ανθρώπινη. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet