Συμμαχία Πολιτών προς Στρ. Σαραούδα: Έχουμε διαφορετικό σχέδιο για τη Μεταμόρφωση – Εσείς οδεύετε προς το… ’80
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών προς Στρ. Σαραούδα: Έχουμε διαφορετικό σχέδιο για τη Μεταμόρφωση – Εσείς οδεύετε προς το… ’80

Τη θέση της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση παρουσίασε ο επικεφαλής της Βασίλης Καραβάκος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας (26/4), όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συζήτηση έγινε μετά από πέντε μηνών εξωθεσμικές «διαπραγματεύσεις» του κ. Σαραούδα με ιδιώτες (για τη νομή του δημόσιου χώρου), οι οποίες οδήγησαν σε αφαίρεση σημαντικού κομματιού πρασίνου από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Εν συνεχεία, η παράταξη αναφέρει τα εξής:

Η πρότασή μας, που τέθηκε σε ψηφοφορία, ήταν ταυτόσημη με του δημοτικού συμβούλου κ. Τσίκνα και ήταν κατανομή των χώρων, σύμφωνα με τον νόμο (την προβολή των καταστημάτων στην πλατεία), χωρίς να αφαιρεθεί ούτε ένα μέτρο πρασίνου.

Στην πρόταση της διοίκησης, που παζάρευε ο κ. δήμαρχος και κάποιοι της διοίκησης επί μήνες, με κάποιους, λείπει ο σεβασμός στον δημόσιο χώρο. Οι πολίτες πρακτικά στερούνται τη δυνατότητα διέλευσης και πρόσβασης στην παραδοσιακά κεντρική πλατεία της πόλης.

Η δημοτική αρχή του κ. Σαραούδα συνεχίζει τις εξωθεσμικές-ρουσφετολογικές συμπεριφορές. Λειτουργεί ο ίδιος ως ιδιώτης και όχι ως δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet