Επιτυχημένη δράση του Εθνικού Θεάτρου στη Μεταμόρφωση με το θέατρο – λεωφορείο
Print Friendly, PDF & Email
Κινηματογράφος-Θέατρο

Επιτυχημένη δράση του Εθνικού Θεάτρου στη Μεταμόρφωση με το θέατρο – λεωφορείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή δράση του Εθνικού Θεάτρου και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ) «Ιστορίες καθ’ οδόν» την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στην πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό θεατρικό δρώμενο -το οποίο πραγματοποιείται μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο ώστε να αποτελεί μια εναλλακτική θεατρική σκηνή- παρουσιάστηκε σε διπλές παραστάσεις, αποτελούμενο από εύθυμες διηγήσεις για τις πρώτες προσπάθειες οργάνωσης του ελληνικού κράτους και της πρωτεύουσάς του, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους.

Μεταξύ των θεατών ήταν και ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο οποίος, αφού παρακολούθησε την παράσταση το περασμένο Σάββατο, συνομίλησε με τους συντελεστές και με δημότες, δηλώνοντας ικανοποιημένος για την τιμητική παρουσία του Εθνικού Θεάτρου στον Δήμο και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μία ακόμα δράση από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης εν αναμονή του προγράμματος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Το Θέατρο – Λεωφορείο στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet