Μια διασκεδαστική βραδιά χάρισε στους κατοίκους της Μεταμόρφωσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος
Πολιτισμός

Μια διασκεδαστική βραδιά χάρισε στους κατοίκους της Μεταμόρφωσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος

Μία υπέροχη συναυλία απόλαυσε το κοινό της Μεταμόρφωσης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης. Ο διακεκριμένος λαϊκός ερμηνευτής της νεώτερης γενιάς Γεράσιμος Ανδρεάτος, με πολυμελή ορχήστρα, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με αναφορές στην δισκογραφική του πορεία και στους μεγάλους συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος της πόλης, Στράτος Σαραούδας, ο οποίος απηύθυνε ευχές ενόψει  της εορταστικής περιόδου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάλτας, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Ζυγούνας και Αδάμ (Μάκης) Αδαμίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πλήθος δημοτών, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το Συνεδριακό Κέντρο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό και ανταπέδωσε με την εξαιρετική του ερμηνεία σε μία ευχάριστη για όλους βραδιά, χαρακτηριστική της καλλιτεχνικής του πορείας.

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης με επόμενο ραντεβού τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Σκεπαστό της Αττικής Οδού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet