Β’ Εθνική ΕΣΠΑΑ: Νίκη παραμονής των Ιώνων επί των Αμπελοκήπων με 3-0 σετ
Αθλητισμός

Β’ Εθνική ΕΣΠΑΑ: Νίκη παραμονής των Ιώνων επί των Αμπελοκήπων με 3-0 σετ

Οι Ίωνες νίκησαν τους Αμπελόκηπους με 3-0 σετ (25-15, 25-18, 25-16), στo πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής του ομίλου της ΕΣΠΑΑ και ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, παραμένοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας, με διαφορά τεσσάρων πόντων από τις ομάδες της «ουράς».

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο διαγώνιος των Ιώνων Γεώργιος Λένας, με 10 πόντους στην επίθεση, 1 block, 3 άσσους, ενώ έβγαλε και 10 άμυνες.

Για τους Ίωνες αγωνίστηκαν οι Μπαλαρής (αρχηγός), Χριστοδούλου, Χρηστίδης, Παναγόπουλος (lybero), Λένας, Παπαϊωάννου, Δανιάς,Ζαγκανάς, Στυλιάρας, Βουτσινάς.

Η προπονήτρια της ομάδας, Φρατζέσκα Σταθάτου, δήλωσε για την αναμέτρηση:

«Μετά την ήττα στη Χαλκίδα, σε έναν αγώνα που στοχεύαμε στη νίκη και τον χάσαμε λόγω της απουσίας του Δανιά, που είχε επαγγελματική υποχρέωση, βρεθήκαμε μόλις έναν βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, αν θέλαμε να παραμείνουμε σε τροχιά παραμονής, έπρεπε να πάρουμε το «τρίποντο» με τους Αμπελοκήπους.

»Εμφανιστήκαμε κάπως μουδιασμένοι στο ξεκίνημα, αλλά βρήκαμε ρυθμό γρήγορα και λύσεις στις δυσκολίες του αγώνα. Πιάσαμε υψηλή απόδοση στο σερβίς, ενώ στην επίθεση κάναμε λιγότερα λάθη από τους αντιπάλους μας και φθάσαμε στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που εμφανίστηκε κατώτερη της περίστασης του αγώνα.

»Φιλοδοξούμε σε νίκη εναντίον των ομάδων που είναι κοντά μας στη βαθμολογία, δεν θέλουμε να αρκεστούμε μόνο στην παραμονή, αλλά να ανεβούμε στην 6η θέση της βαθμολογίας, πράγμα που θα πραγματοποιηθεί εφόσον ο σύλλογος συνεχίσει να μας δίνει τις ώρες που πρέπει για προπόνηση, όπως κάνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουμε μια άλλη εικόνα, αντάξια του τίτλου του πρωταθλητή που κατακτήσαμε πέρσι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet