Άλλαξε όψη το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας – Ποιες εργασίες έγιναν μέσα στο καλοκαίρι
Κοινωνία

Άλλαξε όψη το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας – Ποιες εργασίες έγιναν μέσα στο καλοκαίρι

Σε ριζική αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας προχώρησε ο Δήμος, «αξιοποιώντας στο έπακρο το χρονικό διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών, προκειμένου να παραδώσουμε στη σχολική κοινότητα ένα πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τον εργασιών πραγματοποιήθηκαν ανακαίνιση στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, επίστρωση των γηπέδων στον προαύλειο χώρο, ελαιοχρωματισμοί στις αίθουσες, σε εξωτερικούς χώρους και κοινόχρηστους χώρους, καθώς και ανακαίνιση στις τουαλέτες του σχολείου.

Πλέον, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικούς και μαθητές από Λιθουανία, Φινλανδία, Τουρκία, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου στο πρόγραμμα Erasmus+, καθώς και σε μια εβδομάδα αργότερα να υποδεχθεί τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της πόλης για τη νέα σχολική χρονιά.

«Ως δημοτική αρχή έχουμε θέσει άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της σχολικής κοινότητας. Εργαζόμαστε εντατικά και έγκαιρα για να υποδεχθούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε αξιοπρεπή, όμορφα, φιλικά σχολεία» σχολιάζει σχετικώς με τις εργασίες η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου και προσθέτει:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι εργάζονται και συνεργάζονται με περίσσια φροντίδα για να εξασφαλίσουμε ως πολιτεία την καλύτερη δυνατή λειτουργία, την ασφάλεια και την υγιεινή όλων στο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους του Δήμου μας, στο Τμήμα Παιδείας και στη Σχολική Επιτροπή Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τη διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλική Βασιλοπούλου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης βελτίωσης της σχολικής μονάδας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet