Άμεση επέμβαση και καταγραφή ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στη Ν. Ιωνία
Κοινωνία

Άμεση επέμβαση και καταγραφή ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στη Ν. Ιωνία

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Νέας Ιωνίας μετά τις καταστροφές από την ισχυρότατη καταιγίδα που έπληξε το ξημέρωμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020, με πρωτοφανή τρόπο, διάφορα σημεία της πόλης μας.

Από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι του Δήμου, η Δημοτική Αστυνομία, η Περιφέρεια Αττικής, το Πυροσβεστικό Σώμα,  η Ελληνική Αστυνομία, η ΔΕΗ και εθελοντές συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης.

Παρόντες από την πρώτη στιγμή ήταν η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αγγελική Σακκαλόγλου και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών και επαναφοράς της πόλης στην πρότερη κατάστασή της.

Τη Νέα Ιωνία επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής και μετέφερε στον περιφερειάρχη την ανάγκη στήριξης της πόλης.

Οι πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές σε κτήρια από τη ξαφνική κακοκαιρία, μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματά τους για την καταγραφή ζημιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δήμου: [email protected] ή να καλέσουν στον τηλ. αριθμό 210 2776100.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet