Ανοίγουν ξανά οι σχολικοί χώροι για συλλόγους και φορείς στη Ν. Ιωνία
Κοινωνία

Ανοίγουν ξανά οι σχολικοί χώροι για συλλόγους και φορείς στη Ν. Ιωνία

Σε άρση αναστολής παραχωρήσεως αιθουσών και λοιπών χώρων των σχολικών μονάδων σε συλλόγους και φορείς προχωρά ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, από σήμερα 1 Ιουνίου 2020 αίρονται οι αναστολές παραχωρήσεων αιθουσών και λοιπών χώρων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς, οι οποίες ανακοινώθηκαν και εφαρμόστηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης της Covid-19.

Ο Δήμος καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλλουν στην πιστή εφαρμογή των κοινών Αποφάσεων ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/255419/6694/30.5.2020 και ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/221365/5719/16.5.2020 των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών.

Επισημαίνεται η ανάγκη ασφαλούς χρήσης των ως άνω χώρων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλεια και την υγεία των μελών των συλλόγων και φορέων (π.χ. ενδελεχής καθαρισμός).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet