Δήμος Νέας Ιωνίας: Άλλαξε εντυπωσιακά με το νέο συντριβάνι ο κόμβος στον Περισσό
Κοινωνία

Δήμος Νέας Ιωνίας: Άλλαξε εντυπωσιακά με το νέο συντριβάνι ο κόμβος στον Περισσό

Με ένα νέο καλαίσθητο σχεδιασμό, ένα κομψό συντριβάνι και έναν δροσερό χώρο πρασίνου, ο κόμβος στην «καρδιά» του Περισσού αναβαθμίστηκε αισθητά και αποτελεί πλέον «ένα μοναδικό αριστούργημα που κοσμεί τη Νέα Ιωνία μας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοτική αρχή.

Πρόκειται για μια ακόμη παρέμβαση του Δήμου Νέας Ιωνίας σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά που, με το ιδιαίτερο συντριβάνι, σε συνδυασμό με το γκαζόν, τα φυτά και τα φιλικά υλικά στο περιβάλλον, βοηθά στο να μειωθεί αισθητά η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ενώ η συνεχής ανακυκλοφορία του νερού απορροφά τους ρύπους από την ατμόσφαιρα.

Σε μήνυμά της η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει: «Η Νέα Ιωνία ανακτά έναν δημόσιο χώρο, μια όαση δροσιάς, με ένα υπερσύγχρονο και αισθητικό σιντριβάνι, που πλέον γίνεται σημείο αναφοράς για την πόλη μας. Ο Περισσός και η Νέα Ιωνία μας αλλάζει καθημερινά με έργα ουσίας που αφήνουν αποτύπωμα στην κοινωνία. Συνεχίζουμε με Δύναμη και Προοπτική για τη Νέα Ιωνία μας, την πόλη της καρδιάς μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet