Δήμος: Σε πλήρη ετοιμότητα για την επαναλειτουργία τους τα Γυμνάσια της Νέας Ιωνίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος: Σε πλήρη ετοιμότητα για την επαναλειτουργία τους τα Γυμνάσια της Νέας Ιωνίας

Τα σχολικά συγκροτήματα του 4ου Γυμνασίου Νέα Ιωνίας και του 5ου Γυμνασίου Νέα Ιωνίας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου 2020 η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, με την ευκαιρία της σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

Η δήμαρχος, συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Ελένη Αλατσίδου και την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αγγελική Δούκα, ενημερώθηκε από τους διευθυντές Γιώργο Γρηγοράκη και Κωνσταντίνα Κοεμτζίδου και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων για τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που έχουν ληφθεί στις αίθουσες και τους αύλειους χώρους. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησε τη Δήμαρχο, τόσο για τη θετική συμβολή του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας, με επαρκή και συνεχή προμήθεια ειδών για τα μέτρα ατομικής προστασίας, με την τοποθέτηση επιπλέον προσωπικού καθαριότητας και με τις σημαντικές παρεμβάσεις καθαρισμού στους αύλειους χώρους, που παραδόθηκαν σε άριστη κατάσταση ενόψει της επανέναρξης της σχολικής χρονιάς.

Εν συνεχεία, η δήμαρχος, μαζί με τους διευθυντές, σε επιτόπια επιθεώρηση αξιολόγησαν ως άριστη την κατάσταση των σχολικών μονάδων, ενώ αποχωρώντας από τους χώρους ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό να ολοκληρωθεί δίχως προβλήματα το πρωτόγνωρο και δύσκολο διδακτικό έτος.

Η κ. Θωμαΐδου μετά την επίσκεψή της στα σχολεία δήλωσε: «Οι σχολικές μονάδες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την επαναλειτουργία των Γυμνασίων της πόλης και την ασφαλή υποδοχή των μαθητών. Όλο αυτό το διάστημα, ο Δήμος Νέας Ιωνίας, σε συνεννόηση με τους καθηγητές, εργαστήκαμε πυρετωδώς προκειμένου να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής. Αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε, αλλά θα παραμείνουμε σε ανοιχτή γραμμή με την εκπαιδευτική κοινότητα έως ότου τελειώσει ομαλά αυτή η περίεργη σχολική χρονιά. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζομένους στις σχολικές μονάδες καλή επάνοδο με δύναμη και υπευθυνότητα για να κλείσει οριστικά ο κύκλος της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet