Δυναμικά ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι της Ν. Ιωνίας στη συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δυναμικά ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι της Ν. Ιωνίας στη συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετείχε στην πανελλαδική εκστρατεία «Το Παιδί πάνω από όλους», σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες προσέρχονταν στην είσοδο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου, προσφέροντας σχολικά είδη προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, με θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Σημειώνεται, ότι η δράση, στην οποία συμμετείχαν 61 Δήμοι της Αττικής, πραγματοποιήθηκε με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας που προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παναγιώτης Βλασσάς, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη δράση τόνισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της σημαντικής αυτής δράσης, σε όλους τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν, καθώς και στα βιβλιοπωλεία της πόλης μας “Φοίνιξ” και “Βιβλιοχαρτική Ιωνίας” για την ευγενική τους προσφορά. Όλοι μαζί αποδείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε εμπράκτως δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet