Εκτός Σχεδίου: Στις 26 Νοεμβρίου δεν πάμε για δουλειά αλλά συμμετέχουμε στην πανεργατική απεργία
Κοινωνία

Εκτός Σχεδίου: Στις 26 Νοεμβρίου δεν πάμε για δουλειά αλλά συμμετέχουμε στην πανεργατική απεργία

H δημοτική Κίνηση Εκτός Σχεδίου Νέας Ιωνίας καλεί τον εργατικό κόσμο στις 26 Νοεμβρίου να μην πάει για δουλειά και να συμμετάσχει στην πανεργατική απεργία, τηρώντας όλα τα μέτρα έναντι της Covid-19, με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Κλαυθμώνος.

Ειδικότερα, η Εκτός Σχεδίου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται φανερό με τον πιο τραγικό τρόπο ότι οι επιλογές της κυβέρνησης της Ν.Δ. έχουν οδηγήσει την  πανδημία εκτός ελέγχου, το ΕΣΥ να καταρρέει, τα κρούσματα να αυξάνονται.

Ακόμα και τώρα αρνείται πεισματικά να ενισχύσει τα δημόσια νοσοκομεία με νέες ΜΕΘ και μαζικές προσλήψεις γιατρών και προσωπικού. Αναγκάστηκε να  επιτάξει μόλις δύο ιδιωτικές κλινικές, αφού πρώτα παρακαλούσε τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κλινικών που έχουν θησαυρίσει ειδικά το τελευταίο διάστημα και που για χρόνια δέχονταν πακτωλούς δημόσιου κοινωνικοασφαλιστικού χρήματος.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν πήρε κανένα μέτρο προστασίας στους χώρους εργασίας και στα ΜΜΜ που γίνονται εστίες υπερμετάδοσης και διασποράς του ιού, για να διασφαλιστούν τα κέρδη των επιχειρηματιών. Δεν έκανε το παραμικρό ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν με όρους ασφάλειας για μαθητές και εκπαιδευτικούς, καταφεύγοντας πλέον, στο κλείσιμό τους-για να μη μιλήσουμε για την τηλεκπαίδευση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet