Εξώδικο της δημοτικής συμβούλου Ν. Ιωνίας Χρ. Παπαηλιοπούλου σε χρήστρια του facebook
Κοινωνία

Εξώδικο της δημοτικής συμβούλου Ν. Ιωνίας Χρ. Παπαηλιοπούλου σε χρήστρια του facebook

Εξώδικο σε χρήστρια του facebook απέστειλε η δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας και πρώην αντιπρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ Χριστίνα Παπαηλιοπούλου. Ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια, ήταν τα σχόλια, τα υπονοούμενα και οι χαρακτηρισμοί της χρήστριας του μέσου κοινωνικής δικτύωσης σε ανάρτηση που αφορούσε τη δημοτική κατασκήνωση του Δήμου.

Σύμφωνα με το εξώδικο, αν η χρήστρια του facebook δεν ανακαλέσει δημόσια εντός δέκα ημερών, θα κληθεί να αποδείξει τους χαρακτηρισμούς της ενώπιων της δικαιοσύνης.

Στο εξώδικο της κ. Παπαηλιοπούλου αναφέρεται σχετικώς:

«Παρέμβηκα σε κάποιο σημείο της συζήτησης σχολιάζοντας την άποψη άλλου μέλους της ανωτέρω δημόσιας ομάδας. Τότε εσείς, απρόκλητα και αιφνιδιαστικά, προβήκατε σε μία άνευ προηγουμένου βαρύτατη και αήθη επίθεση σε βάρος μου. Εξαπολύσατε βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου, με ψευδέστατες κατηγορίες και αναφορές, υβριστικές και απαξιωτικές για το πρόσωπό μου».

Η κ. Παπαηλιοπούλου σημειώνει επίσης ότι «σημαντικός αριθμός χρηστών του Facebook, αλλά και του twitter, έχουν την ψευδή αίσθηση της ανωνυμίας και του ιδιωτικού χώρου, με αποτέλεσμα να λειτουργούν χωρίς κανένα φρένο, να θίγουν ανθρώπους και υπολήψεις. Μάλλον οι καταδίκες μερικών θα επαναφέρουν τα πράγματα σε μια ισορροπία, αφού η απώλεια του μέτρου μετατρέπει το δικαίωμα σε κριτική σε δικαίωμα σε λάσπη».

Πηγή: ekfrasi.net

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet