Η Ενότητα για τη Νέα Ιωνία αποχαιρετά τον Ιωνιώτη δημοσιογράφο Βασίλη Μαγκαναδέλλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Ενότητα για τη Νέα Ιωνία αποχαιρετά τον Ιωνιώτη δημοσιογράφο Βασίλη Μαγκαναδέλλη

Η Νέα Ιωνία αποχαιρετά με συγκίνηση τον αγαπημένο φίλο και αγωνιστή για τα δικαιώματα και την οικολογία, τον δημοσιογράφο Βασίλη Μαγκαναδέλλη, όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Κανλή.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής:

Ο Βασίλης, από νεαρός, πάλεψε για τις ιδέες του, με στόχο να συνεισφέρει στο χτίσιμο μιας ανθρώπινης κοινωνίας. Ερωτευμένος με τη Νέα Ιωνία και με τη δημοσιογραφία, όπου, μέσα από την ενασχόλησή του, μας επικοινώνησε σκέψεις, προβληματισμούς, ιδέες από μία ιδιαίτερη οπτική, που μας έκανε «πλούσιους» και μας δίδαξε. Χαρακτηριστικοί σταθμοί της πορείας του το περιοδικό «TEENAGER», η «Πληροφορία», ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FΜ94», το «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» και βέβαια η «IoniaNet». Η Νέα Ιωνία έχει «φωνή», μέσα από την πένα του Βασίλη.

Ευγενικός, ανιδιοτελής και ταυτόχρονα οξυδερκής, μαχητής και πραγματικά ριζοσπάστης, μα πάνω από όλα ΦΙΛΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ. 

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε, όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια του, στην πόλη μας και στους φίλους του.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύντροφο Ευγενία, τη συνοδοιπόρο και μητέρα των παιδιών του Φωτεινή, στα αγόρια του Κωνσταντίνο και Μιχάλη και στη μικρή εγγονή του.

Μεγάλο δώρο για όλους μας, το αποτύπωμα του Βασίλη, στις ζωές μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet