Ο Δήμος Νέας Ιωνίας καταργεί τα τροφεία στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς  σταθμούς
Κοινωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας καταργεί τα τροφεία στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Την κατάργηση της καταβολής τροφείων σε όλους τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ενισχύουμε έμπρακτα τις οικογένειες στην πόλη μας και υλοποιούμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Η βούλησή μας η προσχολική αγωγή να αποτελεί πρότυπο δημόσιο αγαθό εφαρμόζεται στην πράξη. Σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Σκευοφύλαξ και Οικονομικών κ. Καναβό και με την ομόφωνη στήριξη όλης της δημοτικής μας ομάδας, ικανοποιούμε ένα πάγιο διαχρονικό αίτημα, φορέων και ενώσεων γονέων».

Νεότερη ενημέρωση (2/2/2024)

Σύλλογος Γονέων: Καλή η κατάργηση των τροφείων, αλλά χρειάζεται και αύξηση χρηματοδότησης

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Νέας Ιωνίας, σχολιάζοντας την εξέλιξη, υποστηρίζει ότι η κατάργηση των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Νέας Ιωνίας έρχεται μετά από πολλούς αγώνες και πιέσεις άσκησαν όλοι μαζί οι γονείς εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

«Η δωρεάν προσχολική αγωγή για όλα τα παιδιά αποτελεί διαχρονικό και πολύ σημαντικό αίτημα του Συλλόγου μας» σημειώνει, προσθέτοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να αυξηθεί γενναία και η χρηματοδότηση του Δήμου προς τους Παιδικούς Σταθμούς, προκειμένου να δοθεί λύση σε βασικά προβλήματα που παραμένουν που παραμένουν ακόμη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet