Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Κοινωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου σημειώνει ότι, με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και την ενημέρωση έναντι του καρκίνου του μαστού, ο Δήμος Νέας Ιωνίας, συμμετέχοντας στη διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης προς αυτήν την κατεύθυνση, θα φωταγωγήσει με ροζ χρώμα το δημοτικό κατάστημα της πόλης.

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Καλή εβδομάδα εκλεκτοί μου φίλοι και αγαπημένες μου φίλες,

Ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και μας υπενθυμίζει την ασθένεια αυτή που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες στη χώρα μας ετησίως.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης με σκοπό τη σωστή πρόληψη και έγκαιρη θεραπεία, γι’ αυτό και φωταγωγούμε με ροζ χρώμα το δημαρχείο της πόλης μας, σε μια συμβολική ενέργεια στην προσπάθεια ενίσχυσης της σπουδαιότητας καταπολέμησης της νόσου.

Η βασική μας επιδίωξη είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες της πόλης μας, ώστε να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες της πιο συχνής μορφής καρκίνου στις γυναίκες.

Σε αυτήν τη μάχη, το πιο ισχυρό μας όπλο για να βγούμε νικήτριες είναι η σωστή ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη. Γιατί οι ζωές μας είναι πολύτιμες για να τις αφήνουμε στην τύχη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet