Προληπτικά τεστ Covid-19 από κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ στον αθλητικό σύλλογο της Ελευθερούπολης στη Ν. Ιωνία
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Προληπτικά τεστ Covid-19 από κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ στον αθλητικό σύλλογο της Ελευθερούπολης στη Ν. Ιωνία

Κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών διενήργησαν την Παρασκευή 16/10 προληπτικούς ελέγχους για την ανίχνευση της Covid-19 στον σύλλογο της Αθλητικής Ένωσης Ελευθερούπολης.

Τα κλιμάκια εξειδικευμένων ιατρών και νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ μετέβησαν χθες Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, όπου διενήργησαν προληπτικά τεστ για Covid-19 στην ανδρική και την εφηβική ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε. Ελευθερούπολης.

Με αφορμή τη σχετική δράση ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε ότι είναι αναγκαία η επαγρύπνηση όλων μας για την προστασία των πολιτών και για τον λόγο αυτό απαιτείται να ενταθούν τα μέτρα πρόληψης.

«Ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας και συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην πρόληψη με τη διενέργεια ελέγχων και τεστ Covid 19. Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών συνεργάζεται στενά με τον ΕΟΔΥ και συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας».

Εκ μέρους του συλλόγου Α.Ε. Ελευθερούπολης ο πρόεδρος, Γιάννης Χούσος, ευχαρίστησε θερμά τον περιφερειάρχη Αττικής για την ανταπόκρισή του και τη διενέργεια των προληπτικών τεστ. Επιπλέον εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλο το επιχειρησιακό κέντρο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, καθώς και στα στελέχη που διενήργησαν τα τεστ.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Λουκίας Κεφαλογιάννη, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για θέματα υγείας, Γιάννη Κεχρή και της συμβούλου του περιφερειάρχη σε θέματα Αθλητισμού Χριστίνας Γαλανοπούλου.

«Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε δράσεις και ενέργειες με στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης έχει θέσει προτεραιότητα τη θωράκιση της Αττικής, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη. Ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας στις ευπαθείς ομάδες, στα παιδιά αλλά και στο αθλητικό κομμάτι σε μια περίοδο όπου ξεκινούν οι αθλητικές δραστηριότητες των ομάδων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό και σε όλους όσοι συντόνισαν τη δράση και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet