Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τον Α.Ο. Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τον Α.Ο. Ν. Ιωνίας

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ με τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της Νέας Ιωνίας. Σειρά είχε η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του ο Α.Ο. Ν. Ιωνίας, στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, που αποτελούνταν από τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Ιωνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστα Κατιμερτζόγλου και Θοδωρή Χαμαλίδη και το στέλεχος της Τ.Ο. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ Μιχάλη Χασιώτη αφού έδωσε συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου ΕΠΣΑ, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλα τα μέλη του συλλόγου στην προσπάθεια τους για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Ν. Ιωνίας υπογράμμισαν πως η πίεση που ασκήθηκε προς τους αρμόδιους την προηγούμενη περίοδο από τους συλλόγους, που είχε τη στήριξη του ΚΚΕ, τελικά έφερε αποτέλεσμα και οδήγησε στην απόφαση αντικατάστασης του χλοοτάπητα και του ταρτάν του δημοτικού σταδίου, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Τόνισαν ιδιαίτερα την έλλειψη των αναγκαίων αθλητικών βοηθητικών υποδομών περιμετρικά του σταδίου και ανέφεραν ότι σε περίπτωση που αυτοί δεν δημιουργηθούν ώστε να μπορούν προπονούνται καθημερινά οι αθλητές όλων των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ζημιές που θα προκληθούν στον νέο χλοοτάπητα, ο οποίος είναι πολύ ευαίσθητος και απαιτεί συνεχή συντήρηση (υβριδικός), θα είναι μεγάλες και τελικά ανεπανόρθωτες. Σχολίασαν ότι έχουν χορτάσει από υποσχέσεις από τους αρμόδιους ότι τα απορριμματοφόρα θα απομακρυνθούν από το δημοτικό στάδιο αλλά ακόμη είναι εκεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet