Δ. Θωμαΐδου: Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Ν. Ιωνίας από την επομένη των εκλογών
Πολιτική

Δ. Θωμαΐδου: Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Ν. Ιωνίας από την επομένη των εκλογών

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της για την «αναγέννηση» της Νέας Ιωνίας παρουσίασε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δύναμη Προοπτικής και υποψήφια δήμαρχος της πόλης Δέσποινα Θωμαΐδου σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», τονίζονται ότι η παράταξή της είναι έτοιμη να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Ν. Ιωνίας από την επομένη των εκλογών.

«Δεν είμαι των λόγων, είμαι των έργων! Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με διευρυμένη παράταξη και πολυσυλλεκτική ομάδα ικανών ανθρώπων, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα, πιστεύουμε ότι τις λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας δεν θα τις δώσουν τα κόμματα. Εμείς έχουμε το κοινωνικό χρίσμα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η κ. Θωμαΐδου.

Η ίδια άσκησε κριτική στο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής, του δημάρχου Ηρακλή Γκότση, υπογραμμίζοντας ότι «έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, τα οποία οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση». Ως παραδείγματα, έκανε λόγο για ελλιπή καθαριότητα, υποστελέχωση βασικών υπηρεσιών, απουσία δομών, ανεπάρκεια της δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά και για φαινόμενα κακοδιαχείρισης που παρουσιάστηκαν στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Νέας Ιωνίας.

«Κυρίως το καλό της πόλης μας θα πρέπει να μας οδηγήσει σε συνεργασίες και συνθέσεις και όχι η απλή αναλογική», δήλωσε αναφερόμενη στον «Κλεισθένη» και την απλή αναλογική η επικεφαλής της Δύναμης Προοπτικής.

Τέλος, η Δέσποινα Θωμαΐδου κάλεσε τους συνδημότες της να ενισχύσουν την προσπάθειά της στις προσεχείς εκλογές και δεσμεύτηκε για έναν έντιμο, αξιοπρεπή και ηθικό αγώνα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Θωμαΐδου:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet