Δ. Θωμαΐδου: Όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια για μια Ν. Ιωνία αντάξια των προκλήσεων του μέλλοντος
Πολιτική

Δ. Θωμαΐδου: Όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια για μια Ν. Ιωνία αντάξια των προκλήσεων του μέλλοντος

Στο κατάμεστο και πρόσφατα ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του Παναιτωλίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019, η τελετή ορκωμοσίας της δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας.

Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στην ιστορία της πόλης, Δέσποινα Θωμαΐδου, έδωσε τον νενομισμένο όρκο ενώπιον του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, κ. Γαβριήλ. Στην τελετή παραβρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι της πολιτικής, της θρησκευτικής, της οικονομικής, της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η κ. Θωμαΐδου τόνισε: «Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξετε την προσπάθειά μας για μια πόλη αντάξια της ιστορικής της διαδρομής και των προκλήσεων του μέλλοντος. Μαζί μπορούμε και μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια, να διαμορφώσουμε το μέλλον μας κάθε ημέρα, και κάθε στιγμή. Σταθείτε δίπλα μας, και θα φέρουμε στην πόλη μας τη μεγάλη αλλαγή  που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Γιατί όταν στεκόμαστε μαζί, ενωμένοι, δίπλα και μαζί με τον πολίτη, με πίστη στις αξίες και τις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω».

Ακολούθησε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και η υπογραφή των σχετικών εγγράφων.

Η τελετή ορκωμοσίας είχε έντονο συμβολικό και ιστορικό χαρακτήρα, καθώς παράλληλα στον εσωτερικό χώρο του Παναιτωλίου εξελίσσονταν έκθεση φωτογραφίας με θέμα «1929-2019: 90 χρόνια δημοτικές εκλογές» από το αρχείο του Λουκά Χριστοδούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet